Bangkirai terassen
Start ] Omhoog ] Dakontmossingen ] Gevelrenovaties ] Vochtproblemen ] Sanitair ] Verwarming ] Inox Schoorstenen ] Betonwerken ] [ Bangkirai terassen ] UVB-EPDM ] Onderhoud ]

 

2 voorbeelden van plaatsing van een Bangkirai dakterras

Het dakterras vr de werken Het plaatsen van een waterdicht UVB membraam De regelbare terrasvoetjes bestaan in kunststof of in gemetaliseerd ijzer.
De terrasvoetjes hebben een dubbele functie. We kunnen de hoogteverschillen op het terras wegwerken en de balken kunnen veilig geschroefd worden zonder het UVB membraam te beschadigen. De Bangkirai balken worden op de terrasvoetjes geplaatst. Daarna worden de Bangkirai planken met INOX schroeven bevestigd op de balken. We gebruiken eerste keus Bangkirai hout.
De regenpijp wordt netjes ingewerkt in het hout. De trap wordt afgewerkt met een aluminium L-profiel. Op het aluminium profieltje hebben we witte reflecterende strips geplakt.

In het volgende voorbeeld ziet u dezelfde werkwijze. U ziet hier ook de voorbereidende fase van het uitmeten. 
Op dit dakterras is gewerkt met zeer lange planken. Ook de zijkant is afgewerkt met bangkirai.

 

Alle prijzen op onze website en in onze prijslijst zijn in EUR excl Btw en onder voorbehoud van prijswijzigingen & fouten en gelden volgens onze algemene voorwaarden.Prijzen zijn excl plaatsing, belettering en transport (Vermelde transportprijzen zijn enkel geldig voor Belgi). Bij grote hoeveelheden: vraag uw kwantumkorting.

contact: e-mail: eurogate@skynet.be