Bouw
Start ] Poorten ] Reclame ] [ Bouw ]

 

Dakontmossingen Gevelrenovaties Vochtproblemen Sanitair Verwarming Inox Schoorstenen Betonwerken Bangkirai terassen UVB-EPDM Onderhoud

 

 

 

 

 

 

 

 

         

 

AFDELING BOUW

Ontstaan van Group Eurogate

Alhoewel Group EuroGate slechts in 2001 is opgericht, is er reeds jarenlange ervaring en kennis in ons bedrijf aanwezig. Wij kunnen dan ook een aantal mooie referenties voorleggen, waarvan u er enkele kunt bekijken op deze website.

Waarom voor ons kiezen?

- Onze mensen hebben reeds 25 jaar ervaring in de bouw, waardoor we vele verschillende bouwtechnieken onder de knie hebben.

- Wij kunnen uw project in zijn geheel aannemen, van kelder tot dak, waardoor u zich zelf geen zorgen hoeft te maken over de planning. Op veel werven staat bijvoorbeeld de stukadoor er al voordat de elektricien, die te laat bij u begonnen was, zijn leidingen heeft gelegd. Gevolg: De stukadoor heeft over 2 weken geen tijd meer om uw werk opnieuw in te plannen.
Wij zorgen voor een goede opeenvolging van de werken.U vermijdt hierdoor lange wachttijden tussen elke stap.

- Ook kleinere werken zijn welkom, bijv. een verbouwing van een badkamer, plaatsing van een verwarming, het jaarlijks onderhoud van uw dak, enz. 

- Wij werken zeer precies, afwerking en gebruik van kwalitatief hoogstaande materialen zijn voor ons uiterst belangrijk.

- We blijven continu op de hoogte van de nieuwste technieken, volgen regelmatig scholing en investeren in de beste gereedschappen.

- We hebben een eigen tekenaar voor het ontwerpen en uittekenen van uw verbouwing. Weet u nog niet goed wat u wilt, dan kunnen we het project voor u uittekenen. U krijgt verschillende mogelijkheden te zien, van waaruit we dan een definitief ontwerp maken. Klik hier op het woord tekening, dan kunt u zien hoe een uitgetekend plan eruit ziet.

Laat u de werken door ons uitvoeren, dan mag u het uittekenen van uw eerste faktuur aftrekken. Besluit u de werken niet of niet door ons uit te laten voeren, dan betaalt u enkel het ontwerp.

 

 

 

 

 

Alle prijzen op onze website en in onze prijslijst zijn in EUR excl Btw en onder voorbehoud van prijswijzigingen & fouten en gelden volgens onze algemene voorwaarden.Prijzen zijn excl plaatsing, belettering en transport (Vermelde transportprijzen zijn enkel geldig voor BelgiŽ). Bij grote hoeveelheden: vraag uw kwantumkorting.

contact: e-mail: eurogate@skynet.be