Start Inhoud Plan Contactpagina
 

Omhoog
Modellen Poorten
Toebehoren poorten
FAAC/Mac poortopeners
Video- & Parlofonie
Camerabewaking

Wij zoeken verdelers
Veiligheid met Stijl 

 

Eigen ontwerp, eigen fabricatie

Alle Eurogate poorten, van het goedkoopste tot het duurste model, zijn gefabriceerd in onze eigen ateliers, zodat we zeker zijn dat ze voldoen aan onze hoge kwaliteitsnormen.

Onze ontwerpstudio ontwerpt niet alleen al onze eigen modellen, maar staat ook open voor uw specifieke wensen of problemen.

Afgewerkt om nieuw te blijven

Al onze ferro-constructies zijn warm bad gegalvaniseerd met een extra elektrostatisch aangebrachte coating, zodat we een onderhoudsvrije en aantrekkelijke afwerking kunnen garanderen en dit in een uitgebreid gamma kleuren.

Het neusje van de zalm zijn onze inox , koper en bronzen constructies. Jammer genoeg zullen ze niet binnen ieders budget liggen, daar de materiaalprijs 5 tot 10 maal hoger ligt. Zoals iedereen weet hebben deze materialen de eigenschap zonder behandeling eeuwenlang corrosievrij te zijn.

Veiligheid begint bij de installatie

Zelfs het mooiste hekwerk kan alleen maar veilig zijn als het op de juiste wijze geļnstalleerd is.

Waarom dus risico’s nemen?

Ons professioneel technisch team kan voor u de levering en installatie verzorgen, zodat u en wij zeker zijn van een correcte plaatsing en bij geautomatiseerde poorten voor een perfecte werking van de automatisering.

Gemakkelijker kiezen

Met een speciaal computerprogramma kunnen wij u laten zien welke poort het best bij u past.
We maken een digitale foto van uw huis of terrein en wij tonen u het eindresultaat met verschillende modellen van poorten.

 

Alle prijzen op onze website en in onze prijslijst zijn in EUR excl Btw en onder voorbehoud van prijswijzigingen & fouten en gelden volgens onze algemene voorwaarden.Prijzen zijn excl plaatsing, belettering en transport (Vermelde transportprijzen zijn enkel geldig voor Belgiė). Bij grote hoeveelheden: vraag uw kwantumkorting.

contact: e-mail: eurogate@skynet.be