Gevelrenovaties
Start ] Omhoog ] Dakontmossingen ] [ Gevelrenovaties ] Vochtproblemen ] Sanitair ] Verwarming ] Inox Schoorstenen ] Betonwerken ] Bangkirai terassen ] UVB-EPDM ] Onderhoud ]

 

GEVELRENOVATIE

Wat omvat een volledige gevelrenovatie?
Uitslijpen van de voegen.
Vervangen van de kapotte stenen en repareren van barsten in de muren.
Zandstralen met een softblastmachine, die goedgekeurd is door monumentenzorg en weinig stof creŽert en  Het houtwerk, bijv de bakgoot, kan hiermee ook gezandstraald worden. Zo vermijd u 2 x kosten om de stelling te plaatsen.
Opvoegen van de muren in de gewenste kleur. Er worden altijd enkele kleurstalen gezet, zodat u de reŽle kleur kunt bepalen
Plaatsen van een cementwaasverwijderaar
Onder hoge druk afspuiten
Plaatsen van een hydrofuge (facultatief) om de muur te beschermen tegen nieuwe vervuiling en om hem waterafstotend te maken. Het product is dampdoorlatend en verandert het aspect van de steen niet.
Het voegwerk dat tegen de ramen en deurconstructies komt, opspuiten met transparante siliconen, om barsten te voorkomen

 
Foto's: Uitslijpen van voegen

Restauratie van het bijgebouw, de feestzaal (sjaloomhut) van de Pastorie in Neerwinden na een gasontploffing.
Klik op de foto's om ze te vergroten
pastorie1.jpg (16789 bytes) pastorie2.jpg (17898 bytes) pastorie3.jpg (16211 bytes)
Het dak is volledig vernieuwd, de gevels heropgebouwd, de gothische ramen zijn gerestaureerd, er zijn nieuwe houten wanden en parket gelegd.

 

Alle prijzen op onze website en in onze prijslijst zijn in EUR excl Btw en onder voorbehoud van prijswijzigingen & fouten en gelden volgens onze algemene voorwaarden.Prijzen zijn excl plaatsing, belettering en transport (Vermelde transportprijzen zijn enkel geldig voor BelgiŽ). Bij grote hoeveelheden: vraag uw kwantumkorting.

contact: e-mail: eurogate@skynet.be