Start ] Omhoog ] Dakontmossingen ] Gevelrenovaties ] Vochtproblemen ] [ Sanitair ] Verwarming ] Inox Schoorstenen ] Betonwerken ] Bangkirai terassen ] UVB-EPDM ] Onderhoud ]
 

BADKAMERS

Op deze bladzijde vindt u enkele voorbeelden van badkamers en hoe ze stap voor stap zijn geÔnstalleerd

Voorbeeld 1: Zeer exclusieve retrobadkamer

De eigenaars hebben besloten voor retrostijl, gecombineerd met modern comfort. De kranen, wasbakken en de houten vloer zorgen voor de retrotoets.
Ze wilden 2 wc's naast elkaar en 2 douchekranen om samen te kunnen douchen. De ingebouwde douchekranen zorgen voor een verfijnde afwerking.

SLAKKENHUISDOUCHE: zeer exclusief is de douche gebouwd in slakkenhuismodel, waarin je binnenloopt en in het middelpunt douchet.

RETROKEUKEN  

Voorbeeld van ingebouwde kranen en een opbouwwasbak in retrostijl in de
keuken van een restaurant.

omhoog

Voorbeeld 2: renovatie van een kleine badkamer
Het uitgangspunt hier was in een kleine ruimte een aangename, tijdloze en ruimtelijke badkamer te crŽeren.
Dit doel is o.a. bereikt door het gebruik van een glazen douchewand, ingebouwde kranen en kast, platte doucebak en de hangwc.

omhoog

Voorbeeld 3 : stap voor stap: renovatie van een kleine, vroeger donkere badkamer.
Het doel hier was licht en ruimte te creŽren. De vroegere badkamer bevatte enkel een douche. De mogelijkheid tot baden en douchen moest ingewerkt worden, ondanks de beperkte plaats, maar zodanig dat het toch een lichte en ruimtelijke badkamer werd.
Eerst worden de oude toestellen en verrotte leidingen  uitgebroken, de tegels en de oude bezetting afgekapt. Daarna worden de nieuwe leidingen gelegd. Voordat de nieuwe beton en bezetting geplaatst wordt, testen we de leidingen en worden de sanitaire toestellen gepast. 
De muren worden bezet met waterdichte bepleistering, speciaal voor badkamers. De bekisting voor het bad wordt gemaakt.
De beton wordt gestort, het sanitair geplaatst en er wordt betegeld.

De badwand en de arduinen dekstenen worden geplaatst. Het arduinen tablet is door ons op maat ontworpen. Het is bevestigd op een stevig inox kader. Installatie van de handdoekdroger De hangwc is gebruiksklaar

   omhoog

 

  

Alle prijzen op onze website en in onze prijslijst zijn in EUR excl Btw en onder voorbehoud van prijswijzigingen & fouten en gelden volgens onze algemene voorwaarden.Prijzen zijn excl plaatsing, belettering en transport (Vermelde transportprijzen zijn enkel geldig voor BelgiŽ). Bij grote hoeveelheden: vraag uw kwantumkorting.

contact: e-mail: eurogate@skynet.be