Video- & Parlofonie
Start ] Omhoog ] Modellen Poorten ] Toebehoren poorten ] FAAC/Mac poortopeners ] [ Video- & Parlofonie ] Camerabewaking ]

 

VIDEO DEURINTERCOMSYSTEMEN
 
Toepassingen voor verschillende omgevingen: van alleenstaand huis tot appartement, van bureau tot bedrijf
Het modernste systeem heeft SOUND SYSTEM MODE, waardoor op verschillende belpunten, verschillende beltonen mogelijk zijn (vb verschil tussen aan de poort en aan de voordeur)
De Video Intercomsystemen kunnen uitgerust worden met MEMOVISION, waardoor een aantal oproepen in het geheugen opgeslagen kunnen worden, beeld, datum en uur worden onthouden.
Voor grote complexe gebouwen kan gewerkt worden met het digitale "DIGI-BUS"  of het "DIGIT-2WIRES" systeem, waardoor slechts 1 of 2 kabels nodig zijn om alle gebruikers (tot 250) en apparaten aan te sluiten.

Enkele voorbeelden uit het gamma

 

Binnenpost (wit of antraciet) Monitor reeks Galileo (wit of antr.)

Opbouwmonitor reeks Giotto (wit of antraciet). Kan met memovision uitgerust worden.

Inbouwmonitor zonder hoorn, met memovision (wit of antraciet)

Parlofoonkit

Videofoonkit

Belpanelen (in- of opbouw)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Alle prijzen op onze website en in onze prijslijst zijn in EUR excl Btw en onder voorbehoud van prijswijzigingen & fouten en gelden volgens onze algemene voorwaarden.Prijzen zijn excl plaatsing, belettering en transport (Vermelde transportprijzen zijn enkel geldig voor BelgiŽ). Bij grote hoeveelheden: vraag uw kwantumkorting.

contact: e-mail: eurogate@skynet.be